Saturday, 30 June 2012

Saya Dah Ader Crush .. Ahaks!

No comments:

Ehem.. ehemm

Meh nak citer..

Lumrah hidup laa kan kalau kita nie ada minat kat someone.. Kan2?
Hidup remaja laa katakan.. Kiera sebenarnya ada laa minat kat sorang nie.. Dia hensem bhaii.. Auuuw.. Hehe..

First time kiera tengok dia.. Dup dap dup dap jantung nie.. Auwww.Hensem gilaa (nama dirahsiakan).
Kiera ada bagitahu kawan kiera pasal mamat tuu.. Kawan kiera cakap "nampak macam sweet orang nyer"
Auwww.. Gataii


Tapikan orangnyer hensem.. Mesti dah ada yang berpunya.. Huuhu...
Tak pe laa.. Lagipon kiera just suka suka jer.. Takde niat lain tau..

Kiera baru 13 tahun.. Dia 16 tahun.. Tidak mungkin..!
Saya tak nak kahwin dengan orang tua.. Hahaaa..!

Muahaha.. Gataii la kiera nie..
Okey setakat tu jer.. Just nak share .. Thanks sebab sudi baca..

Friday, 29 June 2012

Segmen : Tingkatkan Follower Twitter

1 comment:



Jom join segmen nie !

Twitter: https://twitter.com/itsmesyakieraa

Wednesday, 27 June 2012

1st Give Away by Aliana

No comments:


Jom sertai..
Hadiah menarik..!

Tag:
http://faratasyadiary.blogspot.com/

Due date: 17 julai 2012

Miss Jijie 1st Giveaway !!

No comments:


saya follower ke 294

tag:

http://faratasyadiary.blogspot.com/
http://ainhananipinky.blogspot.com/
http://sukahatimimey.blogspot.com/

CicakWomen... Arghhh!

No comments:

Pernah dengar tak ???

Meh nk citeww..
Kiera nie ada satu perangai pelik.. Nak tahu aper??. Hah!.. Kiera nie asal naik tangga jek mesti akan buat action ala-ala Cicakman


Nak dijadikan cerita nie.. Ada laa satu hari nie.. Time tu kiera kat sekolah. Kiera n sorang kawan nk pergi tandas.. Time turun tangga tu Kiera pon terbuat action Cicakman tuhh.. lepas buat action tu.. Kiera pon terperasan ada sorang mamat nie tengok action saya tu.. Dengan muka yang blushing gila, kiera pon buat muke selamba.. Tengok muka mamat tu macam nak ketawa golek-golek jek kat situu.. nasib baik dia cool.. Control macho katakan .. Ahakss!


Tapi memang malu gilaak.. Tak boleh blaa betol.. Harap tak nak terserempak ngan dia lagi daa.. tapi nak buat cam mane.. memang akan terserempak jugak.. Dunia nie kan kecik jekk...


Lepas je kejadian tu.. tak pasal-pasal kiera dapat gelaran Cicakwomen .. Arghhhh!


Kepada anda semua.. jangan tiru aksi ini.Padah jadinya tau ! .. Mula-mula buat sekali pastu dia akan jadi habits kita.. Cukup kiera sorang je jadi Cicakwomen.. Hahaaa!

1st Giveaway by Izzah Ismail

No comments:



tag:

sape-sape yang bace nie :D