Thursday, 29 November 2012

Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah

10 comments:
Klik banner utk join

Tag:

http://faratasyadiary.blogspot.com/
http://wwwblossomblog.blogspot.com/

Due:
100 peserta



Wednesday, 28 November 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST DESEMBER AMERCORNER

No comments:
Salam...

U wanna join? Click banner ya!



Friday, 23 November 2012

Nabila Medan's Giveaway

4 comments:
Salam...


Tag:

http://faratasyadiary.blogspot.com/
http://wwwblossomblog.blogspot.com/

Due Date:
17 Dec 2012

Tuesday, 20 November 2012

Giveaway Craftmerahjambu 2012

No comments:
Salam..

Klik banner utk join ya ! :D

Due date:
2 Dec 2012

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE

4 comments:
Salam...

Klik banner utk join.. ^_^

Tag
http://faratasyadiary.blogspot.com/

Due Date
16 Dec 2012

Monday, 19 November 2012

Mina's Giveaway

4 comments:
Assalamualaikum...

*Klik banner utk join

Due date:
22 Dec 2012

CONTEST : I choose to wear hijab!

12 comments:
Okey.
 Hari nie jumpa contest vavavoomm!
Bace tajuk pon macam menarik.
That's why. Saya nak join.

Klik banner untuk join !

Gambar yang nak dipertaruhkan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Okeyh... Hope ada rezeki




Saturday, 17 November 2012

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera

2 comments:
Salam satu Malaysia !
Ngeeeee...
Hari nie mood nak join giveaway... !
And then... Jumpa satu GA yang best !
Hadiah dia awewsome doe !
Klik banner untuk join.


Tag:
http://faratasyadiary.blogspot.com/
http://wwwblossomblog.blogspot.com/
http://www.explosionofrandomness.blogspot.com/

Due date:
15 Dec 2012

Hadiah Dah Sampai !

No comments:
Baru nie saya ada menang satu giveaway.
Suprise Giveaway by FD.
Dapat keychain amigurumi.
Chomel ! :D


Dapat-2 jek terus bukak. Bukak lak tu depan adik. Ape lagi... 'comeynyew. adik nak?'
Grhhh... Suka hati kau la.. Haha.
Pose dik !

Heehe !


Monday, 12 November 2012

Year End Giveaway 2012

2 comments:
Heyp semua.
Malam nie saya nak join satu giveaway besttt!
Hah. Klik banner untuk join.


Tag:

http://faratasyadiary.blogspot.com/



Sunday, 11 November 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat

10 comments:
Salam semua...
Tadi kiera da jumpa satu contest nie...
Best gilaa.. Sebab tu tergerak hati nak join tu..
So, sape-2 yang nk join tu klik banner ni..


Okeyh... let's talk about them.. 

TADIKA


Hah... Yang nie time tadika. Dorang laa kawan pertama kieraa. Sampai sekarang still ingat kat korang tau. Tapi tak tahu la pulak korang. Haha. Kanak-2 ribena, mana la tahu pape kan..

SEKOLAH RENDAH




Nie time sekolah rendah. Kiera sayang dorang sangat-2. Ye la. Enam tahun harungi suka duka bersama. Nak berpisah tu mmg susah gila-2. Tapi nak buat macam mana la. Kitorang terpaksa berpisah untuk melangkah ke alam persekolahan sekolah menengah. Semua berpecah. Sorang pergi sana,sorang pergi sini. Tapi, hubungan kitorang tak pernah berenggang. Selalu jek buat reunion. Haha. Thanks a lot Zahra, Farisha, Sabrina, Tuhfah, Hasya, Qilah, Tyqah, Afifah, and korang semua sebab sudi layan karenah Kiera nie. And sebab sudi jadi teman seperjuangan saya.

SEKOLAH MENENGAH



Melangkah jek masuk sekolah menengah. Kiera rase boleh ke saya dapat kawan-2 yang macam sekolah rendah dulu? Baik ka dorang? Takot la nk tegor. Hah. Tu la kata hati saya. Tak kenal maka tak cinta sayang! Haha. Bila dah kenal. Dah tahu hati budi masing-2. Baru la kiera tahu yang dorang nie sebenarnya baik. Baik sangat. Walaupon kekadang dorang nie macam gila-2 sikit. Tapi gilaa-2 tu la yang best nya. Baru setahun kami kenal, tapi dah rase macam tak leh nk berenggang. Kami mmg rapat gila-2. Haha. Thanks for everything sayangg..! Tasya, Atiekah, Miera, Azwa, Syira, Nuzu and Fieza coz selalu ada bila saya susah and senang. Sayang korang!

Thanks sekali lagi sebab korang sudi jadi kawan kiera. I hope our friendship never end. Sayang korang kuasa 10. Frend till jannah ya! Amin.