Sunday, 11 November 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat

Salam semua...
Tadi kiera da jumpa satu contest nie...
Best gilaa.. Sebab tu tergerak hati nak join tu..
So, sape-2 yang nk join tu klik banner ni..


Okeyh... let's talk about them.. 

TADIKA


Hah... Yang nie time tadika. Dorang laa kawan pertama kieraa. Sampai sekarang still ingat kat korang tau. Tapi tak tahu la pulak korang. Haha. Kanak-2 ribena, mana la tahu pape kan..

SEKOLAH RENDAH




Nie time sekolah rendah. Kiera sayang dorang sangat-2. Ye la. Enam tahun harungi suka duka bersama. Nak berpisah tu mmg susah gila-2. Tapi nak buat macam mana la. Kitorang terpaksa berpisah untuk melangkah ke alam persekolahan sekolah menengah. Semua berpecah. Sorang pergi sana,sorang pergi sini. Tapi, hubungan kitorang tak pernah berenggang. Selalu jek buat reunion. Haha. Thanks a lot Zahra, Farisha, Sabrina, Tuhfah, Hasya, Qilah, Tyqah, Afifah, and korang semua sebab sudi layan karenah Kiera nie. And sebab sudi jadi teman seperjuangan saya.

SEKOLAH MENENGAH



Melangkah jek masuk sekolah menengah. Kiera rase boleh ke saya dapat kawan-2 yang macam sekolah rendah dulu? Baik ka dorang? Takot la nk tegor. Hah. Tu la kata hati saya. Tak kenal maka tak cinta sayang! Haha. Bila dah kenal. Dah tahu hati budi masing-2. Baru la kiera tahu yang dorang nie sebenarnya baik. Baik sangat. Walaupon kekadang dorang nie macam gila-2 sikit. Tapi gilaa-2 tu la yang best nya. Baru setahun kami kenal, tapi dah rase macam tak leh nk berenggang. Kami mmg rapat gila-2. Haha. Thanks for everything sayangg..! Tasya, Atiekah, Miera, Azwa, Syira, Nuzu and Fieza coz selalu ada bila saya susah and senang. Sayang korang!

Thanks sekali lagi sebab korang sudi jadi kawan kiera. I hope our friendship never end. Sayang korang kuasa 10. Frend till jannah ya! Amin.

10 comments:

  1. thanx join n good luck! :)

    kiera peserta ke 87..hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck ! :D
    http://natasyariza.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot :D Gud luck jugak untuk awak

      Delete
  3. good luck ye :) http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  4. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestt jugak cerita kamoo.. Haha. Thanks. Gud luck too :D

      Delete
  5. saya dah follow sini
    moga kekal persahabatan kalian.. aamiin :)
    saya pun join, tapi member2 saya gila gila, tak larat dibuatnya :)

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bace entry and follow disana. Greattt ! Gud luck ya ! :D

      Delete

Hye dear..
Sila tinggalkan komen anda disini..
1 pon jadilah.. Hehe